Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL STELLA BEACH

de la
1321  902 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Stella Beach Hotel este un refugiu liniștit situat la malul mării, oferind o atmosferă relaxantă și confortabilă perfectă pentru petrecerea zilelor de relaxare pe o plajă vastă. Cu o locație ideală, permite accesul ușor la zonele de cumpărături și la atracțiile turistice din Side și Alanya. Indiferent de vârstă, acest hotel este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență plăcută de vacanță, combinând momente de odihnă și distracție într-un cadru frumos.
Descriere
Stella Beach Hotel este un refugiu liniștit situat la malul mării, oferind o atmosferă relaxantă și confortabilă perfectă pentru petrecerea zilelor de relaxare pe o plajă vastă. Cu o locație ideală, permite accesul ușor la zonele de cumpărături și la atracțiile turistice din Side și Alanya.
Indiferent de vârstă, acest hotel este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență plăcută de vacanță, combinând momente de odihnă și distracție într-un cadru frumos.
Localizare
Stella Beach Hotel se află la 25 km distanță de Side, 35 km distanță de Alanya și 90 km distanță de Aeroportul Antalya.
Facilități hotel
Hotelul oferă o varietate de facilități, printre care se numără un restaurant principal cu bufet deschis, un lobby bar, un snack bar la piscină și pe plajă, piscine interioare și exterioare pentru adulți și copii, tobogane, baie turcească, centru de fitness și teren de tenis de masă. De asemenea, sunt disponibile programe de divertisment în timpul zilei, concursuri, spectacole de seară și un mini club pentru copii, cu programe atât în timpul zilei, cât și seara. Serviciile suplimentare, precum serviciile medicale, babysitting-ul, spălătoria, telefonul, faxul, internetul, coaforul, centrul comercial, sauna, jacuzzi-ul, masajul, biliardul și sporturile nautice sunt disponibile la plată.
Facilități camere
Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif, baie cu cadă/duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.