Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1496  843 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Drita Resort & Spa este un complex de 5 stele amplasat într-o locație frumoasă, chiar lângă malul mării, în Alanya. Construit în 1997 și renovat în 2011, acest hotel își propune să ofere o experiență plăcută oaspeților săi, cu facilități moderne și un design actualizat. Atmosfera rafinată și confortabilă din cadrul Drita Resort & Spa reflectă atenția acordată detaliilor și serviciilor excelente, oferind oaspeților o ședere relaxantă și plină de satisfacții.
Descriere hotel

Drita Resort & Spa este un complex de 5 stele amplasat într-o locație frumoasă, chiar lângă malul mării, în Alanya.
Construit în 1997 și renovat în 2011, acest hotel își propune să ofere o experiență plăcută oaspeților săi, cu facilități moderne și un design actualizat. Atmosfera rafinată și confortabilă din cadrul Drita Resort & Spa reflectă atenția acordată detaliilor și serviciilor excelente, oferind oaspeților o ședere relaxantă și plină de satisfacții.

Localizare

Hotelul se află la doar 50 de metri distanță de plajă, la aproximativ 2 kilometri de localitatea Mahmutlar, la 12 kilometri de Alanya și la 140 de kilometri de Aeroportul Antalya.

Facilități hotel
Hotelul oferă o gamă variată de facilități, incluzând un restaurant principal în regim de bufet, două restaurante a la carte cu specific turcesc și pescaresc (rezervare prealabilă necesară), patru baruri, parcare privată gratuită, piscină exterioară cu tobogan, Wi-Fi gratuit în lobby, centru SPA cu piscină interioară, saună, baie turcească, baie cu aburi, masaj, jacuzzi și sală de fitness, biliard, darts, tenis de masă, loc de joacă pentru copii, piscină separată pentru cei mici, teren de volei pe plajă, mini disco, club pentru copii, animație, șezlonguri și umbrele gratuite la plajă și piscină, frizerie, servicii de spălătorie, magazine, sală de conferințe, curățătorie, servicii medicale, club, teren de mini-fotbal, teren de baschet și sporturi acvatice.
Serviciile contra cost includ masaj, biliard, frizerie, servicii de spălătorie, magazine, curățătorie, servicii medicale, utilizarea nocturnă a terenului de tenis, sporturi acvatice și babysitting.
Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, seif, minibar, baie cu duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie