Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DG HOTELS ROSE RESORT (+12 ADULT ONLY)

de la
1205  737 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul se află în una dintre cele mai pitorești zone ale Turciei, în proximitatea orașelor Kemer și Antalya. Mai mult decât atât, se bucură de o locație privilegiată, fiind situat la doar 250 de metri distanță de propria sa plajă privată cu nisip și pietriș.
Descriere hotel
Hotelul se află în una dintre cele mai pitorești zone ale Turciei, în proximitatea orașelor Kemer și Antalya.
Mai mult decât atât, se bucură de o locație privilegiată, fiind situat la doar 250 de metri distanță de propria sa plajă privată cu nisip și pietriș.
Localizare

Hotelul este localizat la 50 km de aeroportul Antalya , 40 km de centrul orasului Antalya , 1 km de orasul Kemer.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor: receptie 24h, restaurant, piscina, seslonguri si umbrele la plaja si piscina, mini biblioteca, sauna, baie turceasca, masaj, centru de infrumusetare, coafor, mini market, sala de conferinte, aqua park, spectacole de seara, loc de joaca pentru copii, mini disco, fitness, tenis de masa, jocuri video, biliard.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu facilități precum minibar, televizor cu canale satelit, telefon, aer condiționat split, seif, balcon, mochetă, opțiuni de paturi twin sau matrimoniale, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.