Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Clover Magic Garden Beach (ex Mediterranean Breeze Hotel)

de la
931  778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Brasov
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Clover Magic Garden Beach se distinge prin prezența unei grădini luxuriante, învăluită în flori și vegetație verde, creând astfel o atmosferă care oferă oaspeților un sentiment de a fi în mijlocul unei oaze. Cu o abordare distinctivă, hotelul oferă o experiență unică de vacanță, îmbinând cu măiestrie arhitectura modernă cu elemente naturale și confort, pentru a oferi o ședere memorabilă și plină de rafinament.

Descriere hotel

Hotelul Clover Magic Garden Beach se distinge prin prezența unei grădini luxuriante, învăluită în flori și vegetație verde, creând astfel o atmosferă care oferă oaspeților un sentiment de a fi în mijlocul unei oaze.
Cu o abordare distinctivă, hotelul oferă o experiență unică de vacanță, îmbinând cu măiestrie arhitectura modernă cu elemente naturale și confort, pentru a oferi o ședere memorabilă și plină de rafinament.

Localizare

Hotelul Clover Magic Garden Beach este situat într-o locație pitorească, chiar pe malul mării, în orașul Alanya, din Turcia. 
Hotelul este localizat la 14 km distanta de centrul orasului Alanya, 60 km distanta de aeroportul Gazipasa, Alanya si 111 km de aeroportul din Antalya.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă completă de facilități pentru confortul și relaxarea turiștilor, incluzând o recepție deschisă 24 de ore, o piscină exterioară dotată cu sezlonguri pentru a vă bucura de soare, o piscină special amenajată pentru cei mici, un restaurant ce îmbină deliciile culinare, o terasă încântătoare, un bar pentru momente de socializare și răcorire, un tobogan pentru distracție acvatică și un loc de joacă pentru cei mici. Aceste facilități asigură că oaspeții vor avea o ședere plină de confort, diversitate și distracție în cadrul hotelului.

Facilități camere

Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, televizor, oglindă cosmetică, baie prevăzută cu cabină de duș și uscător de păr, seif și un balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.