Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1499  855 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Concordia Celes Hotel este un complex luxos de 5 stele, plasat pe malul mării, oferind o priveliște magnifică asupra albastrului Mării Mediterane și a plajelor sale nisipoase. Cu o inaugurare în anul 2003 și o renovare ulterioară în 2007, acest hotel îmbină eleganța și confortul pentru a oferi o experiență de neuitat oaspeților săi.
Descriere hotel

Concordia Celes Hotel este un complex luxos de 5 stele, plasat pe malul mării, oferind o priveliște magnifică asupra albastrului Mării Mediterane și a plajelor sale nisipoase.
Cu o inaugurare în anul 2003 și o renovare ulterioară în 2007, acest hotel îmbină eleganța și confortul pentru a oferi o experiență de neuitat oaspeților săi.

Localizare

Hotelul este amplasat direct pe plajă, la 95 de kilometri distanță de Aeroportul din Antalya. De asemenea, se află la 30 de kilometri nord de Alanya, la 28 de kilometri de Manavgat și la doar 2 kilometri de stațiunea Okurcalar.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv recepție deschisă non-stop, lift, coafor, biliard, salon de înfrumusețare, sală de fitness, schimb valutar, animație, teren de fotbal, restaurant principal, restaurant a la carte, cinci baruri, piscină în aer liber, piscină interioară, tobogan acvatic, cabinet medical, frizerie, lanț de magazine, curățătorie chimică, sală de conferințe (cu capacitate de 300 de persoane), plajă privată cu nisip și pietriș, șezlonguri și umbrele gratuite, prosoape de plajă disponibile contra cost, baie turcească, saună, aqua-aerobic, volei pe plajă, baschet, teren de tenis, tenis de masă, darts, club, internet Wi-Fi în zona de lobby, piscină pentru copii, loc de joacă, mini club pentru copii între 4 și 12 ani, sală de jocuri, salon TV și parcare.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu televizor, uscător de păr, aer condiționat, telefon, minibar, seif (cu taxă suplimentară), baie cu cadă sau duș și balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie