Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELCONTI RESORT HOTEL

de la
2165  1258 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Belconti Resort Hotel 5*


Categorie: 5*


Concept: Ultra All Inclusive


Hotelul se afla pe plaja din Belek la 35 km de centrul orasul Antalya si se intinde pe o suprafata de 98.000 mp.


Facilitati hotel: aer conditionat, lobby bar cu terasa, 4 lifturi de acces, restaurant principal, 3 restaurante A l'a Carte, centru de cumparaturi, internet caffe, coafor, serviciu de fotografie, piscina interioara cu temperatura mentinuta la 27-29 C, jacuzzi, baie turceasca, baie cu aburi, sauna, sala de fitness, zona cu jocuri, serviciu de curatatorie, disco, mini club, teenage club , piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, 2 piscine exterioare (905 mp si 724 mp) cu 4 topogane, bar la piscina, snack bar pe plaja, discoteca in aer liber, 10 terenuri de tenis, mese de ping-pong, mini-golf, basket, volei pe plaja, sporturi acvatice, teren de fotbal, Sali de conferinte care folosesc lumina naturala ( cea mai mare capacitate : 1000 pers).


Facilitati camere:

Hotelul dispune de 596 de camere repartizate astfel: 322 camere in cladirea pincipala ( 4 camere pentru persoanele cu disabilitati), 108 camere in anexe (1 camera pentru persoanele cu disabilitati), 160 de camere in vile ( 1 camera pentru persoanele cu disabilitati).

Dotari: aer conditionat centralizat, balcon/terasa/curte, uscator de par, TV prin satelit, telefon direct, mini bar, seif, Camerele din cladirea principala au mocheta iar cele din vile gresie.


Servicii VIP pentru Deluxe si King Suite: reumplerea mini barului zilnica, room service non stop, curatenie zilnica, conexiune la internet (Wireless) si separeuri in in restaurant si pe plaja pentru servirea micului dejun.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.