Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1215  691 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 04.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Artemis Princess Hotel Alanya este o destinație ospitalieră care oferă servicii de patru stele în regim all inclusive, asigurând o experiență completă și confortabilă pentru toți oaspeții. Hotelul este echipat cu o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile și preferințele celor care îl vizitează. Cu un total de 146 de camere, fiecare complet mobilată și dotată cu toate comoditățile necesare, Artemis Princess Hotel este conceput pentru a oferi un confort deplin, fiind ideal pentru cupluri sau familii cu copii. Indiferent de tipul de cazare căutat, oaspeții se pot bucura de o ambianță plăcută și relaxantă într-un mediu prietenos și primitoare, beneficiind de toate avantajele unui sejur all inclusive.
Descriere hotel

Artemis Princess Hotel este o destinație ospitalieră care oferă servicii de patru stele în regim all inclusive, asigurând o experiență completă și confortabilă pentru toți oaspeții. Hotelul este echipat cu o gamă largă de facilități pentru a satisface nevoile și preferințele celor care îl vizitează. Cu un total de 146 de camere, fiecare complet mobilată și dotată cu toate comoditățile necesare, Artemis Princess Hotel este conceput pentru a oferi un confort deplin, fiind ideal pentru cupluri sau familii cu copii. Indiferent de tipul de cazare căutat, oaspeții se pot bucura de o ambianță plăcută și relaxantă într-un mediu prietenos și primitoare, beneficiind de toate avantajele unui sejur all inclusive.

Localizare

Hotelul Artemis Princess se află la doar 200 de metri distanță de plaja Obagöl, iar centrul orașului este la o distanță de 4 kilometri. Aeroportul din Antalya se află la aproximativ 130 de kilometri distanță de hotel.

Facilități hotel
Hotelul oferă un restaurant principal situat la ultimul etaj, cu o frumoasă vedere la mare, precum și un snack bar lângă piscină. Printre facilități se numără o sală de conferințe, două lifturi și trei piscine - două pentru adulți și una pentru copii. Alte facilități includ un seif disponibil contra cost, o saună, un centru de fitness, servicii de masaj, biliard, tenis de masă și o baie turcească / hammam. Oaspeții pot alege dintr-o gamă variată de activități de agrement. În timpul zilei, la Artemis Princess, cei care iubesc distracția pot juca darts sau tenis de masă. Seara, hotelul organizează o discotecă pentru a le oferi oaspeților o seară plină de divertisment.
Facilități camere
Camerele sunt echipate cu aer condiționat, minibar, baie privată, televizor prin satelit, telefon, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie