Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Real Bellavista Hotel Spa

de la
2238 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Real Bellavista Hotel & Spa, de 4 stele, oferă programe personalizate de infrumusețare și wellness, precum și 4 piscine in aer liber, inclusiv 2 pentru adulți și 2 pentru copii. Un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul duce oaspeții la orașul vechi și la plaje din Albufeira.

Toate camerele de la Real Bellavista sunt moderne și au canale prin satelit, o baie de marmură și o zonă de relaxare. Majoritatea camerelor au balcon privat.

Restaurantul Real Cozinha oferă un bufet bogat și de inspirație regională sau o masă d'hôte cu sugestii ale bucătarului, in funcție de sezon. In plus, oaspeții se pot relaxa la barul principal sau la 2 baruri sezoniere - Sunset Pool Bar și Sunrise Pool Bar.
Real Barul distractiv servește mese ușoare și cocktailuri pe tot parcursul anului in timpul zilei, cu o sală de jocuri cu snooker.

The Real Spa Therapy oferă o piscină interioară incălzită și diverse tratamente spa. La sala de sport pot fi programate lecții de grup, terenuri de squash și sesiuni cu antrenori personali. Pentru oaspeții mai tineri, este disponibil un mini-club cu mai multe activități educaționale. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii și pot fi aranjate meniuri speciale pentru copii.

Pasionații de golf vor găsi terenul de golf Balaia la 3 km. Aeroportul Internațional Faro este la 40 km de Real Bellavista Hotel & Spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie