Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2098 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la doar 12 minute de mers pe jos de a Porto de Mos, Agua plaj Hotels Vila Branca oferă apartamente in sistem self-catering, cu balcon sau terasă privată. Facilitățile includ 2 piscine in aer liber pentru adulți și 2 piscine pentru copii.

Toate apartamentele de la Agua Hotels Vila Branca au interior modern. Include aer conditionat, TV prin satelit, o zonă spatioasă de relaxare si o bucătărie cu aragaz.

Acest hotel de apartament oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Porto de Mos și centrul orașului Lagos. De asemenea, există o masă de snooker in aer liber și o terasă cu șezlonguri.

Agua Hotels Vila Branca se află la doar 1,5 km de Castelul din Lagos și de Cetatea Ponta da Bandeira. găsi o serie de magazine, baruri și restaurant la numai 100 de metri. Parcarea privată este gratuită. Aeroportul Internațional din Faro este situat la 89 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie