Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL


Descriere

Localizare PARK HOTEL: Park este un hotel elegant, primitor, situat in Tsilivi, la 800 de metri de plajă, la numai 4 km de orasul Zakynthos si de portul acestuia. Aeroportul se află la 7 km. La 5 minute de mers pe jos este situat centrul orasului Tsilivi, unde veti găsi restaurante si magazine.
Facilitati PARK HOTEL:Hotelul oferă un lounge spatios cu TV prin satelit, sală de jocuri, zonă de luat masa si o piscină cu sectiune pentru copii. Oaspetii se pot relaxa la piscină si pot savura băuturi la cocktail bar sau afară, pe verandă. Zona piscinei este inconjurată de o terasă deschisă si de o grădină mare.
Dotari camere:Hotelul Park ofeta camere confortabile si elegante, dotate cu aer conditionat, TV cu canale prin satelit si telefon cu linie directă. De asemenea, acestea includ un seif si un frigider/minibar.
Masa: demipensiuneLa Park Hotel bufetele de mic dejun si de cină sunt servite in zona extinsă de luat masa. Barul de la piscină oferă o varietate de gustări, cocktailuri si băuturi răcoritoare.
Servicii PARK HOTEL:Personalul de la receptie vă stă la dispozitie in orice moment pentru a vă oferi toate informatiile necesare despre excursii si tururi, precum si servicii de inchirieri auto, schimb valutar si secretariat. Accesul la Wi-Fi este gratuit pe intreaga proprietate.
Detalii hotel: www.hotel-park.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.