Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Anastasia Beach Hotel este un hotel de 3 stele situat in statiunea Laganas, pe plaja, foarte aproape de centrul statiunii si la o distanta de 7 km fata de aeroportul international din Zakynthos. Fie ca doresc sa exploreze frumoasa insula sau sa se relaxeze pe plaja din apropiere, Anastasia Beach Hotel le promite turistilor o vacanta extraordinara in Zakynthos si amintiri de neuitat. Site Web
http://anastasiabeachhotel.com

SPA & Wellness
Anastasia Beach Hotel pune la dispozitia turistilor un make-up artist, un maseur si servicii de manichiura si de pedichiura.

Drinks & Food
Turistii se pot bucura atat la micul dejun cat si la cina de specialitati servite in stil bufet suedez, sau de un meniu bogat in preparate cu specific grecesc si international la restaurantul a la carte. Diversele cocktailuri precum si ale bauturi alcoolice si nealcoolice pot fi savurate la oricare dintre cele 2 baruri situate atat in interiorul cat si in exteriorul hotelului.

Sport & Divertisment
Fie ca doresc sa se relaxeze la plaja sau la piscina dotata cu sezlonguri dupa ce au vizitat frumoasele obiective turistice ale insulei Zakynthos, Anastasia Beach Hotel pune la dispozitia turistilor tot ce au nevoie pentru ca acestia sa se bucure de o vacanta de neuitat. Personalul prietenos le sta la dispozitie in permanenta si este gata oricand sa ii ajute pe turisti cu rezervari de bilete la spectacolele organizate in zona, rezervari la restaurante sau chiar cu organizarea de excursii.

Localizare
Anastasia Beach Hotel este un hotel de 3 stele situat in statiunea Laganas, pe plaja, foarte aproape de centrul statiunii si la o distanta de 7 km fata de aeroportul international din Zakynthos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de 116 camere, 2 restauarante, 2 baruri, piscina dotata cu sezlonguri, loc de joaca pentru copii, internet cafe, internet wi-fi. De asemenea, contra cost, hotelul pune la dispozitia turistilor un make-up artist, un maseur si servicii de manichiura si de pedichiura.