Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGOULOS INN


Descriere

Complexul Agoulos Inn este situat in statiunea Argassi, foarte aproape de superba plaja a statiunii, intr-un cadru linistit, oferind turistilor peisaje idilice ale Kefaloniei si ale intregului continent. Serviciile de calitate, prestate de personalul hotelului, reprezinta inca un motiv pentru care hotelul se bucura de notorietate in randul turistilor.Localizare
Complexul Agoulos Inn este situat in statiunea Argassi, foarte aproape de superba plaja a statiunii, intr-un cadru linistit, oferind turistilor peisaje idilice ale Kefaloniei si ale intregului continent. Serviciile de calitate, prestate de personalul hotelului, reprezinta inca un motiv pentru care hotelul se bucura de notorietate in randul turistilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Toate studiourile sunt dotate cu o chicinetă, duș, toaletă, TV, și mai mult. Toate camerele au un balcon sau o terasă și cele mai multe dintre ele au vedere la mare. În plus, există o piscină, un bar bine aprovizionat la piscină și un meniu de gustări extins pentru toți. Dacă doriți o baie de soare pe peluzele cu grădini colorate, hotelul oferă șezlonguri gratuite și, la un cost mic, saltele confortabile pot fi achiziționate in fiecare zi și acestea vin cu o ceașcă de ceai sau cafea.