Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Harris Hotel & Apartments


Descriere

Camerele cu aer condiționat au multă lumină naturală. Acestea includ tv și acces gratuit la Internet Wi-Fi. Chicinetele sunt dotate cu frigider.

Restaurantul hotelului este situat lângă mare și servește mâncăruri grecești gătite cu ingrediente locale și proaspete. Oaspeții de la Haris pot comanda room service, iar micul dejun poate fi servit în cameră, la cerere.

Vrachos are magazine și baruri la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de Apartments Haris. Personalul de la biroul de recepție poate oferi informații despre atracții precum vechiul Nikopolis, aflat la 23 km sau orașul Preveza, aflat la 25 km. 

Proprietatea oferă parcare privată gratuită.


Taxa de ședere peste noapte proclamată, sau similare, care nu a fost încă stabilită, dar în conformitate cu guvernul grec este planificat să intre în vigoare în 2018 va fi o taxă suplimentară care urmează să fie plătite de către client și nu vor fi acoperite de hotel sau agențiile de turism.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie