Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complex Mera Resort 4 stele Venus este alcatuit din Hotel Mera Sky, Hotel Mera Blue si Vilele Mera. Construit in centrul statiunii, la 100 metri de plaja si in apropierea Lacului Venus, Complex Mera Resort beneficieaza de o pozitionare deosebita, intr-un cadru natural unic, intre mare si lac. Turistii cazati in Complexul Mera Resort Venus beneficieaza de acces gratuit pe plaja privata a hotelului amenajata cu beach bar, sezlonguri si umbrele. Acestea se asigura in limita locurilor disponibile si in functie de sosirea pe plaja.Localizare
Construit in centrul statiunii, la 100 metri de plaja si in apropierea Lacului Venus, Complex Mera Resort beneficieaza de o pozitionare deosebita, intr-un cadru natural unic, intre mare si lac. Cunoscute in trecut sub denumirea Cocorul si Vulturul, hotelurile Mera Sky si Mera Blue si-au redeschis portile dupa ce au beneficiat de ample procese de renovare si modernizare. In acest moment ofera turistilor sai interioare amenajate modern si confortabil, in culori calde si asortate cu vacanta la malul marii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele din Mera Sky  au vedere spre mare sau spre lacul Venus (repartitia se face la Receptie, in momentul cazarii).
Camerele duble au o suprafata de 15,20 mp, mobilier nou, pat dublu (180/190 cm) sau 2 paturi twin (80/190 cm), sistem de acces pe baza de cartela, baie cu dus, aer conditionat, balcon cu scaune si masuta, seif, televizor LCD, internet wireless gratuit, telefon, minibar, uscator de par, mocheta.
Junior Suite au aceleasi dotari, si sunt alcatuite din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Suprafata 28,44 mp.