Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Hotel Dana 4 stele este situat la 400 de metri de plaja si are o arhitectura diferita fata de restul unitatilor de cazare din zona, fiind alcatuit dintr-un corp principal si mai multe vile cu aspect mediteranean. Hotelul este inconjurat de o gradina botanica cu suprafata generoasa, in care coexista peste 200 de specii diferite de plante. Complexul cuprinde 2 restaurante care ofera preparate variate. Restaurantul principal al Hotelului Dana are o terasa cu gradina si serveste specialitati romanesti. Pe terasa se organizeaza in fiecare saptamana spectacole de muzica populara si dansuri traditionale.

MASA se serveste in restaurantele hotelului, mic dejun bufet suedez, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Hotelul dispune de 39 camere duble, 35 matrimoniale, 8 garsoniere. Vilele Iezer constau in 12 camere duble, 8 garsoniere si 4 apartamente cu 2 dormitoare, o sufragerie, o bucatarie si 2 grupuri sanitare, piscina pentru adulti si pentru copii, restaurante, terasa, bar, sala conferinta, coafor, masaj, parcare gratuita(in limita disponibilitatilor).

Camere duble cu balcon (de 4*), camere duble fara balcon (de 3*) si garsoniere (3 cu balcon si 5 fara). Camerele duble pot avea pat matrimonial sau 2 paturi twin. Camera dubla cu balcon (suprafata camerei 16-17mp) este dotata cu: AC, televizor, frigider, seif, telefon, uscator de par, uscator rufe, balcon (suprafata intre 4-4,5 mp), grup sanitar propriu. Camera dubla fara balcon (suprafata camerei 13,6 - 16 mp) este dotata cu: AC, televizor, frigider, seif, telefon camera, uscator de par, grup sanitar propriu.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):

- copii 0-3.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar;

- copii 4-12 ani, 1 copil insotit de 2 adulti, daca se solicita pat suplimentar, se achita 50% din valoarea unui loc; fara pat suplimentar, copiii beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita micul dejun in valoare de 15 lei;

- copii peste 12 ani, se asigura pat suplimentar, si vor achita 80% din valoarea unui loc;

- un copil cu un adult cazat in camera dubla, va achita 50% din valoarea unui loc.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscină
Restaurant
Aer condiționat
Grădină
Bar
Recepție
Terasă
Sala de fitness
Cafenea
Camere nefumători
Wi-Fi
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Loc de joaca exterior pt. copii
Loc de joacă copii
Mobilier extern
Terasă acoperită
Șezlonguri
Jocuri
Seif
Alarmă fum
Meniu copii
Prosoape plajă
Țarc bebeluși
Umbrele de soare
Piscină copii
Bufet copii
Echipă divertisment

Locatie