Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Unitatea este localizata la intrarea in statiunea Vama Veche, la aproximativ 200 metri de renumita plaja 'La Stuf'.

Descriere:
Vama Veche este renumita pentru viata de noapte, iar unitatea este aproape de centrul actiunii, fara a va perturba odihna. Strada de promenada cu cele mai renumite restaurante din Vama porneste chiar de langa pensiunea Pagini din Vama. Puteti oricand desfasura in Vama Veche si activitati sportive de gen sportuti pe apa, scufundari, drumetii sau biking. La 12km distanta este orasul Mangalia daca iti doresti o plimbare in portul turistic, pe faleza orasului sau o vizita in statiunile din sudul litoralului. La cateva minute distanta este statia de microbuz ce face legatura intre Mangalia si Vama Veche tranzitand statiunea 2Mai.

Camere: Pagini din Vama pune la dispozitia turistilor 18 camere duble de tip Standard sau Budget, complet renovate ce va garanteaza o odihna placuta si intimitate, dispunand de mobilier nou, baie proprie cu dus, TV plat, aer conditionat, frigider, uscator de par si toiletries.


Masa: Pagini din Vama nu acorda servicii de masa, dar oaspetii se pot bucura de multitudinea de terase si restaurante din statiune.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie