Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA KALIVIOTIS


Descriere

Vila este situata in Limenas (Thassos Town), in centrul localitatii, la doar 3-5 minute de mers pe jos de toate atractiile: plaja cu nisip, amenajata, centrul pietonal cu magazine, taverne si cafenele, port, zona arheologica (Muzeul de Argeologie si Teatrul antic), statia de autobuz cu legaturi spre toate statiunile. Localizare
Vila se afla in Limenas (Thassos Town), in centrul localitatii, la doar 3-5 minute de mers pe jos de toate atractiile: plaja cu nisip, amenajata, centrul pietonal cu magazine, taverne si cafenele, port, zona arheologica (Muzeul de Argeologie si Teatrul antic), statia de autobuz cu legaturi spre toate statiunile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Vila dispune de urmatoarele facilitati: bucatarie spatioasa, situata la etajul 1, complet utilata (aragaz, chiuvete, vesela si tacamuri, cuptor cu microunde, filtru de cafea, frigider, balcon), gradina frumoasa cu zona de gratar (barbeque) amenajata cu masa si scaune.