Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THASSOS GRAND HOTEL


Descriere

La 19 km de portul din Thassos. Ofera acces direct la o plajă privată din Thasso; are 4 piscine în aer liber, un restaurant care serveşte o mare varietate de meniuri mediteraneene autentice şi 2 baruri. Restaurantul Olympus serveşte un mic dejun bogat şi oferă vedere la golful Agios Giannis Lukas. Taverna Dionysos oferă preparate mediteraneene rafinate realizate cu ingrediente atent selecţionate. Oaspeţii se pot relaxa la piscină savurând o selecţie bogată de băuturi răcoritoare, iar la lounge-bar sunt oferite cocktailuri originale. Localizare:
Situat la 19 km de portul din Thassos, statiunea Agios Ionis, zona Aliki.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul are 4 piscine în aer liber, un restaurant care serveşte o mare varietate de meniuri mediteraneene autentice şi 2 baruri. 

Restaurantul Olympus serveşte un mic dejun bogat şi oferă vedere la golful Agios Giannis Lukas. Taverna Dionysos oferă preparate mediteraneene rafinate realizate cu ingrediente atent selecţionate. Oaspeţii se pot relaxa la piscină savurând o selecţie bogată de băuturi răcoritoare, iar la lounge-bar sunt oferite cocktailuri originale.