Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meandros Studio


Descriere

Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al clădirilor vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei, iar proprietarii amabili sunt gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra.Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu televizor LCD, aer condiționat contra cost (aproximativ 5 €/zi/ cameră – se achită la recepţie la check-in), internet wireless gratuit, balcon, baie cu duș, uscător de păr, prosoape, chicinetă utilată (unele camere au chicinetă dublă amplasată pe hol şi se utilizează la comun pentru 2 camere). Curățenia, schimbarea lenjeriei și a prosoapelor se asigură o dată la mijlocul sejurului.

Website:
http://http://www.studiosmeandros.gr

Localizare:
Meandros este situat în partea de sud a insulei Thassos, în stațiunea Potos, una dintre cele mai animate stațiuni de pe insulă, la aproximativ 150m față de cea mai apropiată plajă amenajată (umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie). La 20m de studio se află zona cu magazine, taverne şi supermarket-uri.

Descriere:
Meandros este un studio standard, format din 6 corpuri înconjurate de o grădină mare și frumos amenajată. Exteriorul alb-albastru al clădirilor vă integrează imediat în atmosfera specifică Greciei, iar proprietarii amabili sunt gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra.

Recomandare:
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Camere spațioase ✓ Unitate de cazare ideală pentru grupuri de prieteni ✓ Gradină spaţioasă cu grătar, frumos amenajată

Facilitati studio:
Studio Meandros are o grădină cu grătar, loc pentru depozitarea bagajelor și toaletă pentru schimbul de serie. Studioul nu oferă parcare.

Tip de masa:
Self - Catering

Categorie:
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Gratar
Gradina
Aer conditionat