Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Philoxenia Inn, 2 Keys, Limenas


Descriere

Plaja
Plaja publica este cu nisip si pietricele si este amenajata cu umbrelute si sezlonguri contra cost.

Facilitati camere
Hotelul a fost renovat in 2014 si are 24 de camere standard si 3 studiouri. Camerele sunt decorate intr-un mod special si atragator si au in dotare: telefon, TV, radio, internet Wi-Fi gratuit, aer conditionat (contra cost – 5 €/camera/zi), incalzire centralizata, frigider, seif (contra cost – 2 €/zi), baie, prosoape, uscator de par, balcon. Alte informatii: Hotelul nu permite animale de companie.

Facilitati hotel
Hotelul Philoxenia Inn 3* este inconjurat de o gradina de flori, si ofera receptie, restaurant pentru servirea micului dejun, piscina cu sezlonguri si umbrelute gratuite, bar la piscina, bar in interior, lobby, internet gratuit.

Localizare
Hotelul Philoxenia Inn 3*este situat in Limenas, vis-à-vis de Muzeul de Arheologie, la aproximativ 200 de metri de plaja si de portul Limenas. Este pozitionat la 100 de metri de centrul statiunii, iar cea mai apropiata statie de autobuz este la 800 de metri. Aeroportul din Kavala este la 25 de km distanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.