Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Esperides Hotel Suites Thassos


Descriere

Complexul Esperides se afla la 3km de orasul Limenas si la 30m fata de mare. Este un hotel destul de izolat, oaspetii se pot bucura de relaxare si liniste. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul Esperides se afla intre localitatile Glyfada si Glykadi, la 3km de Limenas din insula Thassos. Aeroportul Alexandros este situat pe continent si se afla la 20km de portul din Keramot.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii: piscina, umbrele si sezlonguri oferite gratuit la piscina, gradina, plaja privata la 30m de hotel, wifi gratuit, bar langa piscina, receptie deschisa de la 8:00 la 24:00, room service, masaj (contra cost), servicii medicale (contra cost), inchiriere de masina/ bicicleta (contra cost) si parcare.

Facilitati camera

Camerele ofera turistilor balcon privat cu vedere la mare/ munte, aer conditionat, wifi, pat dublu sau twin, baie privata cu dus si televizune prin cablu

Food & Drinks

Micul dejun se serveste in fiecare dimineata si este de tip bufet. Langa piscina se pot savura bauturi racoritoare si diferite cocktail-uri.

Sport & Divertisment

Turistii se pot bucura de o clipa de linste la piscina sau la plaja privata a hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.