Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna Beach Studio


Descriere

Studioul Anna Beach este situat chiar pe plaja statiunii Limenaria (complet renovat in 2013), la o distanta de 40 km sud de Limenas - capitala insulei si la 23 km fata de Prinos, cel de-al 2-lea port al insulei. Se afla la doar 2 minute de centrul statiunii, in apropiere gasindu-se taverne, cafenele si baruri de noapte. Studioul detine o taverna-bar unde turistii pot servi masa – Vythos Bar.
Localizare

Studioul Anna Beach este situat chiar pe plaja statiunii Limenaria.

Website

http://www.annabeachhotel.gr

Categorie

3*

Tip de masa

Self-catering.

Descriere

Studio Anna Beach este situat chiar pe plaja statiunii Limenaria, la o distanta de 40 km sud de Limenas - capitala insulei si la 23 km fata de Prinos – cel de-al 2-lea port al insulei. Se afla la doar 2 minute de centrul statiunii, in imediata apropiere gasindu-se taverne, cafenele si baruri de noapte. Studioul ofera o taverna-bar unde turistii pot servi masa – Vythos Bar.

Facilitati

Piscina cu sectiune pentru copii, lounge bar, receptie, restaurant, sezlonguri gratuite la piscina, internet wireless in lobby; se asigura curatenie o data pe sejur, precum si schimbarea lenjeriei si a prosoapelor.

Facilitati camere

Grup sanitar cu dus, chicineta, mini-frigider, TV, uscator de par, seif (contra cost - 1 EUR/zi), AC (contra cost - 5 EUR/zi), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.