Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna’s Star Studio


Descriere

Situat chiar pe plaja in statiunea Potos la o distanta de doar 80 m de centrul statiunii si 45 km sud de Limenas-capitala insulei. Zona linistita si verde, vederea uimitoare la Marea Egee, piscina minunata unde va puteti bucura de soare, barul de unde va puteti racori cu cele mai bune cocktail-uri dar si camerele confortabile si complet renovate sunt motivele pentru vacanta dorita. Hotelul este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii.
Localizare

Situat chiar pe plaja in statiunea Potos la o distanta de doar 80 m de centrul statiunii si 45 km sud de Limenas-capitala insulei.

Website

http://www.hotel-annastar.gr/en/

Categorie

3*

Tip de masa

Self-catering.

Descriere

Zona linistita si verde, vederea uimitoare la Marea Egee, piscina minunata unde va puteti bucura de soare , barul de unde va puteti racori cu cele mai bune cocktail-uri dar si camerele confortabile si complet renovate sunt motivele pentru vacanta dorita. Hotelul este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii.

Facilitati

Receptie, piscina, bar la piscina, sezlonguri gratuite la piscina, parcare privata, internet Wi-Fi, gratar.

Facilitati camere

Baie cu dus, chicineta, minifrigider, LCD, AC (contra cost), balcon, internet Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.