Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Elegance


Descriere

Noul si exclusivul hotel de 5* imbina arhitectura moderna cu aura marii Egee. Este localizat langa hotelul Alexandra Beach, in Potos, in fata plajei cu Blue Flag. Recomandat adultilor si tinerilor peste 12 ani. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul este localizat in Potos, in fata plajei cu Blue Flag, langa hotelul Alexandra Beach.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de restaurant, aer conditionat, TV cu ecran plat si canale prin satelit, piscina privata, spa, sala de fitness, bar la piscina si plaja, sedinte de yoga, pilates, tenis, excursii de scuba diving, drumetii, picnicuri in familie. 

Facilitati camere
Hotelul pune la dispozitia turistilor room service, produse de ingrijire personala, halat si papuci, prosoape de plaja, seif, TV, camera de oaspeti, jacuzzi exterior, camere pentru nefumatori, vin si fructe la sosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.