Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Beach SPA Resort


Descriere

In frumoasa Insula Thassos, langa statiunea Potos, un mic paradis va asteapta intr-un peisaj pitoresc, cu ape de smarald, apusuri multicolore si o incredibila panorama oferita de Marea Egee. Inconjurat de o gradina cu trandafiri si palmieri, resortul va ofera ambianta unei mici statiuni, intr-o atmosfera intima. Personalul profesionist si prietenos este dedicat satisfacerii clientilor, pentru a va oferi o vacanta memorabila.
Localizare

Situat pe plaja din Potos.

Website

http://www.alexandrabeach.gr

Categorie

4*

Tip de masa

Demipensiune.

Descriere

Hotelul Alexandra Beach este situat chiar pe plaja in statiunea Potos din frumoasa Insula Thassos, un mic paradis va asteapta intr-un peisaj pitoresc, cu ape de smarald, apusuri multicolore si o incredibila panorama oferita de Marea Egee. Inconjurat de o gradina cu trandafiri si palmieri, resortul va ofera ambianta unei mici statiuni, intr-o atmosfera intima. Personalul profesionist si prietenos este dedicat satisfacerii clientilor, pentru a va oferi o vacanta memorabila.

Facilitati

Restaurant, 3 baruri, 2 piscine, spa, fitness, sporturi nautice, animatie, volei pe plaja, basket, 3 terenuri de tenis, mese de tenis, billiard, Mini Golf, colt de internet, sala de conferinta cu o capacitate de 150 de locuri, spectacole si animatie.

Facilitati camere

Superioare, Suite cu piscina, toate dotate cu A/C, internet, telefon, minibar, TV, radio, safe, baie cu uscator de par, balcon. Camerele cu piscina privata au Jacuzzi si baie cu hidromasaj.

Sporturi

Fitness, sporturi nautice, animatie, volei pe plaja, basket, 3 terenuri de tenis, mese de tenis, billiard, Mini Golf.

Plaja

Plaja cu nisip in Potos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.