Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul si-a luat numele de la denumirea antica a insulei – Aethria, in traducere “insula cu vreme minunata si climat sanatos”, lucruri valabile si in prezent. Ospitalitatea calda combinata cu facilitatile hotelului va ofera o vacanta de neuitat.Tip de masa
Mic Dejun - bufet

Localizare/Descriere
Construit intr-o gradina de 11.000 mp in Limenas- capitala Insulei Thassos, la 350 de metri de plaja si 300 de metri de port. Hotelul si-a luat numele de la denumirea antica a insulei – Aethria, in traducere “insula cu vreme minunata si climat sanatos”, lucruri valabile si in prezent. Ospitalitatea calda combinata cu facilitatile hotelului va ofera o vacanta de neuitat.

Facilitati camere
Balcon , AC (6 euro/zi) , Telefon , TV satelit , Frigider , Internet Wifi , Baie cu dus , Uscator de par , Baby cot (la cerere). Info : toate camerele din hotel sunt duble , pentru camere triple se adauga un pat pliant .

Facilitati
Restaurant pentru micul dejun, Bar, Seif (1.5 euro/zi), Piscina, Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina, Gradina, Tenis de camp (10 euro/ora), Loc de joaca pentru copii, Parcare.

Website
http://www.aethriahotel.gr

Categorie
3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie