Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR SABILA (Ex.TORVISCAS PLAYA)


Descriere

Tip masa: demipensiune / pensiune completa (cu supliment) / all inclusive (cu supliment)
Localizare: este situat pe plaja Torviscas, in statiunea Costa Adeje Hotelul este la doar 10 minute de Puerto Colón, o zona plina de restaurante, baruri si cluburi de noapte. Aeroportul Tenerife Sud este la 20 de minute de mers cu masina de hotel. Hotelul este despartit de mare prin promenada. Distanta fata de plaja nisipoasa, inchisa la culoare este de 150 m (accesul se face prin gradina).
Facilitati hotel: hotelul are gradini mari care inconjoara 3 piscine in aer liber, un teren de tenis si centru de sanatate si infrumusetare, ofera un restaurant tip bufet, precum si o selectie de baruri. Acestea includ un bar în hol cu terasa si un bar la piscina care serveste gustari si bauturi. Va puteti bucura de asemenea de programe de animatie, dansuri live, sala de gimnastica. Hotelul ofera o gama larga de sporturi, cum ar fi volei, badminton si polo de apa, precum si numeroase sporturi nautice disponibile pe plaja alaturata.
Dotari camere: camere au vedere spre mare si piscina. Toate camerele dispun de terasa/balcon, baie cu dus, uscator de par, telefon, satelit TV, air conditionat, mini-bar si seif (contra cost), internet wi-fi (contra cost)
Facilitati pentru copii: piscina, teren de joaca, mini club
Plaja: plaja publica cu nisip (Playa Torviscas). Umbrele si sezlonguri contra cost.
Pagina web: http://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-torviscas-playa

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.