Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H 10 Costa Adeje Palace

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Localizare: situat pe malul marii in Costa Adeje este caracterizat de eleganta, lux si confort.
Este un hotel emblematic situat pe malul oceanului inconjurat de gradini tropicale si oferta totul pentru o vacanta excenta.
Dotari camere:
camerele sunt luminoase, spatioase si decorate elegant.
Camerele standard sunt dotate cu balcon sau terasa, televizor LCD, minibar (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par.
Camerele privilege (deluxe) sunt situate in cele mai bune zona ale hotelului majoritatea cu vedere la mare. Fata de dotarile standard, acestea dispun de halate de baie, alegerea tipului dorit de perna, fructe, vin si apa la sosirea clientilor, facilitati pentru a putea pregati ceai sau cafea, sezlonguri pe terasa, servciu de presa, restaurant exclusiv La Tosca, zona exclusiva la receptie pentru formalitatile de cazare sau de cazare
Facilitati hotel: restaurant principal cu servire in regim bufet si show cooking, restaurant La Choza (gratar si servirea pranzului pe terasa exterioara), restaurant La Tosca (servire a la carte, specific spaniol), disoteca Teide (sala de dans, muzica live, animatie), piano bar Adeje, bar tropical Colo Loco (langa piscina, cu terasa). Gradini cu parauri si cascade, in mijlocul carora se afla 3 piscine cu apa dulce (dintre care una climatizata), 1 piscina pentru copii cu apa dulce, zona pentru plaja cu sezlonguri si umbrele. Spa & Wellness Costa Adeje cu piscina climatizata interioara, jacuzzi, sauna, baie de abur, sala de fitness, coafor, masaj, tratamente faciale, impachetari in alge sau namol.
Hotelul mai dispune de serviciu de transport gratuit cu autobuzul pana in Playa de las Americas, magazin, parcare, inchiriere masini, sala de jocuri, biliard, parc pentru copii, miniclub, teren de tenis, teren de volley, mini golf, ping pong, saj gigant, program de animatie diurna si nocturna.
Wi-fi gratuit in zonele publice.
Facilitati pentru copii: piscina, minidisco, miniclub, programe de animatie
Plaja: la doar 50 metri plaja La Enramada, plaja publica cu nisip, umbrelute si sezlonguri contra cost.
Pagina web: http://www.hotelh10costaadejepalace.com/en/index.htm



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.