Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Garden of Eden


Descriere

Descriere: Complexul da impresia unui satuc de vacanta de lux, este unul din hotelurile care beneficiaza de vedere catre golf si catre peninsula Nessebar. Verdeata luxurianta ofera o senzatie de relaxare si pace, cararile pietruite, cascadele artificiale, chiar si un raulet care strabate complexul creaza o atmosfera de vis, intregul complex a fost proiectat cu gust si rafinament.

Localizare: Hotel Garden of Eden este situat la 6 km nord de Sunny Beach, la o distanta de 100 m de plaja si 1.5 km de statiunea Sveti Vlas. Cel mai apropiat aeroport de unitatea de cazare este Aeroportul Burgas, la 26 de km. Amplasat pe plaja , la 2 km de centrul statiunii Sveti Vlas si la 1 km de portul Dinevi.

Facilitati hotel: Complexul dispunde de urmatoarele facilitati: 8 piscine exterioare, piscina interioara, aer conditionat in locurile publice, seif, room service, birou schimb valutar, magazine, centru de afaceri, sala de conferinte. Pentru activitati in incinta hotelului sunt disponibile urmatoarele: fitness teren de tenis, tenis de masa, biliard, darts, gimnastica aerobica si in apa,sporturi acvatice pe plaja, animatie pentru adulti si copii.

Dotari camere: Apartamentele sunt dispuse in 17 cladiri a cate 6 etaje. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Garden of Eden Apartments ofera cazare in 51 studiouri, 52 apartamente cu 1 dormitor, 57 apartamente cu 2 dormitoare si 4 apartamente cu 3 dormitoare. Camerele dispun de: aer conditionat, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri,oale, tigai), toaleta si baie cu dus, telefon, balcon.

Site: https://gardenofeden.bg/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.