Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MIRAGE HOTEL


Descriere

HOTEL MIRAGE 4 *

LOCALIZARE
Mirage Hotel este situat la numai 20 m de plaja din statiunea Sunny Day.

FACILITATI
Mirage este un hotel elegant de 7 etaje, cu o locatie excelenta pe promenada. Hotelul ofera servicii de spalatorie, curatatorie chimica, calcat, salon de coafura in complex, schimb valutar, seif la receptie (contra cost), magazin, restaurant, lobby bar cu vedere panoramica, bar la piscina. Umbrele gratuite la plaja (sezlonguri contra cost). Internet wireless gratuit in zonele publice si camere.

SERVICII
All Inclusive: Mic dejun, pranz si cina tip bufet, gustare de dupa-amiaza la snack bar, bauturi racoritoare si alcoolice locale 11.00 - 23.00

CAZARE
126 de camere duble (maxim 2 +1, vedere la mare sau parc ), 42 apartamente (max 2 +2, cu vedere la mare), 14 studiouri (max 2 +1, cu privire la parc). Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie cu dus si WC, A/C, telefon, TV prin cablu, uscator de par, mini-frigider.

COPII
Animatie pentru copii in complex, loc de joaca pentru copii in apropierea hotelului. Patuturi gratuite si scaune inalte. Sectiune pentru copii la piscina in aer liber.

SPORT & DIVERTISMENT
Gratuit: piscina in aer liber (un bazin de inot pentru hotelurile Mirage si Veronika), umbrele de soare si sezlonguri la piscina, umbrele gratuite (1/camera) pe plaja. Tenis de masa (in Veronika), volei de plaja, sah, badminton. Contra cost: teren de tenis, biliard, inchirieri biciclete. Animalele de companie nu sunt permise.

PARCARE
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.