Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Continental Suceava este un hotel de 3 stele, pozitionat in centrul orasului si renovat in 2016, aflandu-se in imediata apropiere a principalelor atractii turistice si de business din oras.

In jurul hotelului se afla cele mai importante puncte adiministrative: banci, centre culturale, muzee, puncte de interes comercial si sedii ale principalelor companii din oras, la o distanta de cateva minute de mers pe jos.

Hotelul se afla la o distanta de 3.3 km de cel mai mare centru de cumparaturi din oras (Iulius Mall Suceava) si la o distanta de 12 km de Aeroportul International aStefan cel marea, situat in orasul Salcea.

Pentru doritorii de vacante relaxante cu prietenii sau cu familia, dar si pentru oamenii de afaceri aflati in tranzit in Suceava, hotelul Continental reprezinta alegerea perfecta datorita locatiei, pozitionarii si ofertelor sale.

In 1970 cladirea hotelului a primit premiul Uniunii Arhitectilor din Romania, priceperea renumitului arhitect evreu Leon Srulovici este amintita in literatura de specialitate si astazi. Hotelul Continental este denumit in proiect aahotelul dintre brazii seculariaa, pornind de la vechimea brazilor din fata cladirii. In acelasi timp, hotelul Continental Suceava este singurul hotel din Romania amplasat la o distanta atat de mica (100 m) de o biserica.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop, restaurant, lounge/camera cu TV comuna, centru de conferinte, seif, lift, terasa la soare, statie de incarcare pentru vehicule electrice, zona de luat masa in aer liber si depozit de bagaje.

Hotelul Continental ofera diferite spatii de cazare dotate cu internet wi-fi, mini-bar, tv prin cablu, mini-frigider, telefon, aer conditionat si baie privata cu dus sau cada, uscator de par si boneta de dus.

Camera standard (20mp): pat matrimonial sau doua paturi twin.

Camera deluxe (20mp): pat matrimonial.

Apartament (40 mp): dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea si fotolii.

In incinta hotelului se poate servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.

Parcare publica gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Animalele de companie sunt acceptate (conta cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie