Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Cape Kanapitsa


Descriere


Localizare: Apele de safir, pinii ca de smarald si cerul de topaz inconjoara Cape Kanapitsa Hotel din Skiathos. Acest hotel boutique construit pe un promontoriu intre doua golfuri, in cadrul unei proprietati de 8 acri, ocupa una dintre cele mai bune zone din insula. Orasul Skiathos, portul si aeroportul se afla la aproximativ 7 km distanta. Vei avea acces la 2 din cele mai frumoase plaje din Skiathos, dupa o scurta plimbare printre gradini semitropicale si pini.
Traversand gradinile hotelului, vei ajunge la piscina cu apa de mare si la zona de plaja. Va veti putea delecta cu un suc proaspat sau bauturi si gustari usoare pe platforma barului.

Facilitati hotel : Gradina, terasa, piscina in aer liber, internet, parcare privata, camera de bagaje, room-service, servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, facilitati VIP in camera, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism, fax,copiator, serviciu de concierge, transfer catre si dinspre aeroport (contra cost).

Facilitati camere: Cape Kanapistas Hotel ofera o gama variata de tipuri de cazare menita sa satisfaca nevoile oaspetilor in cautare de lux: apartamente luxoase cu 2 dormitoare, 2 bai, o bucatarie complet echipata si living, apartamente cu una sau 2 camere, camere standard si deluxe. Toate aceste camere aerisite si confortabile ale hotelului au balcoane ce ofera o priveliste minunata catre Marea Egee si magnificul golf Kanapitsa.
Toate camerele si apartamentele sunt echipate cu TV satelit, aer conditionat, telefon, minibar, baie si balcon sau terasa cu o superba priveliste la mare.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.