Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Vila este situata in zona Koukounaries, intr-o oaza de liniste si verdeata, la 350 de metri de plaja cu acelasi nume si la 12 kilometri de orasul Skiathos. Complexul Alexis este compus din doua cladiri, amplasate intr-o gradina privata plina de portocali si flori. Prima cladire dispune de 7 studiouri la parter si etajul unu, iar la etajul doi se afla un apartament cu doua dormitoare (pentru 2 sau 4 persoane).
Vila are o amplasare ideala, langa 5 plaje. Plaja Koukounaries, distinsa cu Blue Flag, este cea mai mare, cea mai cunoscuta si in acelasi timp cea mai frumoasa plaja de pe insula. Pe plaja Koukounaries, ca pe toate plajele din Insula Skiathos, exista atat zona de plaja libera, cat si zona de plaja amenajata cu umbrele si sezlonguri (contra cost), cu activitati si animatie, sporturi nautice si port turistic de unde se pot inchiria ambarcatiuni de agrement. In zona intalniti la tot pasul taverne, baruri si supermarket-uri. La aproximativ 20 minute de mers pe jos de vila veti regasi plaja Agia Eleni, renumita pentru cel mai frumos apus de soare din insula, plaja Banana recomandata pentru distractie, muzica si dans si plaja Ambelakia.La barul piscinei se organizeaza seri grecesti traditionale unde proprietarii, Stelios si Rula, initiaza turistii in primii pasi de dans grecesc.Piscina complexului Alexis se afla la 150 metri distanta si dispune de jacuzzi, bar, sezlonguri si umbrele gratuite.Camera este confortabila, fiind mobilata foarte practic si placut, pentru a avea toate facilitatile necesare. Fiecare camera are TV, aer conditionat (inclus in tarif), baie cu dus, balcon sau terasa, chicineta dotata cu plita electrica, frigider, hota si vesela. Se face curatenie la interval de 3 zile (ocazie cu care se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.