Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Sinaia, pe drumul catre Cota 1400, Hotel Regal ofera ambientul ideal pentru un sejur de relaxare si recreere si o gama larga de servicii de calitate ce satisfac cele mai exigente cerinte, atat ale turistilor veniti aici pentru odihna, cat si in interes de afaceri.

Aflat la aproximativ 800 de metri de Castelul Peles, Castelul Pelisor si Castelul Stirbei, Hotel Regal din Sinaia isi poarta oaspetii intr-o calatorie regala. Arhitectura Hotelului Regal invita la relaxare iar serviciile se ridica la inaltimea exigentelor clientilor nostri.
Bunul gust si farmecul inspirat din castelele regale insoteste oaspetii pe toata sederea. Mobilierul original lucrat cu maiestrie este insotit de tapiserii luxuriante si obiecte de decor care transforma acest hotel intr-o experienta memorabila.

Situat in Sinaia, hotelul Regal ofera apartamente spatioase mobilate elegant, cu vedere pitoreasca si cada spa. Hotelul asigura acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuita.
Barul hotelului serveste cafea proaspata, ceai si diverse bauturi, antr-o atmosfera primitoare.
Regal are o terasa in aer liber cu o zona de gratar.
Se pune la dispozitie parcare privata in limita locurilor disponibile.

Hotelul Regal dispune de mai multe apartamente cu suprafete cuprinse intre 50 si 210 mp.
Toate apartamentele cuprind unul sau mai multe dormitoare, living, dining, o canapea extensibila, bucatarie complet utilata, baie cu jacuzzi si balcoane cu vedere panoramica.
Terasa si zona de BBQ sunt ideale pentru a petrece timpul in exterior si pentru a va bucura de aerul proaspat de munte.

Hotelul Regal ofera:
- 7 Apartamente Standard,
- 6 Apartamentele Familiale,
- 2 Apartamente Duplex spatioase si elegant mobilate, cu vedere pitoreasca.

Apartament standard: Cu o suprafata de 50 mp, acest tip de apartament dispune de un dormitor, un living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, doua balcoane si Internet Wireless. Apartamentele Standard sunt ideale pentru cei care vin in Sinaia in interes de serviciu sau pentru cei care cauta linistea oferita de aceasta zona.

Apartament familial: Avand o suprafata de 90 mp, Apartamentul Familial este impartit in doua dormitoare, living cu o canapea extensibila si TV-LCD, o bucatarie americana complet utilata, o baie cu Jacuzzi, o baie cu cabina de dus, doua balcoane si Internet Wireless.

Apartament duplex: Intins pe doua nivele, Apartamentul Duplex are o suprafata foarte mare, de 210 mp, impartita in trei dormitoare cu bai proprii cu Jacuzzi, living cu canapea extensibila si semineu cu lemne, o bucatarie americana complet utilata, un lounge la etaj, o baie si Internet Wireless. De asemenea, apartamentul dispune de 5 balcoane, cu vedere panoramica pe 3 laturi. Hotel Regal are doua astfel de apartamente, ideale pentru familiile numeroase sau grupurile de prieteni.

Alte facilitati: seif la receptie, foisor in curte si sala de conferinta.

Sunt acceptate animalele de companie de talie mica (se pot percepe taxe).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie