Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Villa Oblique 5* este amplasata in centrul statiunii Sinaia, in imediata apropiere a obiectivului turistic Castelul Peles.
Pensiunea Oblique - un loc unde oaspetii pot visa oricand si oricat. Un spatiu unde timpul dispare si lasa loc celor mai calde si indraznete trairi.

Turistii sunt invitati intr-o calatorie prin lume, usa fiecarei camere te conduce intr-o alta tara, alta cultura si alta stare. Fiecare incapere este diferita:
Villa are loc pentru incantat trupul prin cele mai antice tehnici de masaj si relaxare, loc de depanat amintiri sau de facut planuri cu cei dragi, loc de cinste pentru servit bunatatile naturii, loc de ascultat padurea si focul, dar mai ales loc pentru fiecare vi.
Insasi arhitectura vilei este menita sa conduca spre visare.
Fiecare dintre ele 20 de camere din cadrul OBLIQUE Boutique Villa reunesc elemente caracteristice pentru unele dintre cele mai importante culturi si civilizatii ale lumii.

Cu o suprafata de 20 mp, camerele duble standard ofera multa intimitate si eleganta. Acestea au inspiratii ale orasului Londra. Sunt dotate cu pat dublu matrimonial, vedere spre munte, minibar, televizor, sala de baie cu cabina de dus si uscator de par.
Numar camere duble standard: 2

Spatioasa si sic, in camera dubla twin oaspetii isi vor aduce aminte de Madrid. Aceasta dispune de o suprafata totala de 25 mp, doua paturi twin, televizor, minibar, sala de baie cu cada, uscator de par, minibar si vedere catre munte..
Numar camere duble twin: 1

Turistii care isi doresc un sejur cu aspiratii la New York, Glasgow, St.Moritz, Stockholm trebuie sa aleaga una din cele 4 camere duble deluxe. Aceasta pune la dispozitie o suprafata de 30mp, colt de citit si relaxare, pat dublu matrimonial, televizor, minibar, sala de baie cu cada, uscator de par, balcon, minibar si vedere catre munte.

Inspiratia celor 3 camere duble superior sunt Budapesta si Amsterdam. Camerele au o suprafata de 25 mp, paturi twin sau matrimoniale, baie cu cada, uscator de par, minibar si vedere catre munte.

Camerele duble superior cu balcon sunt in numar de 5 si au decor din inspiratie mediteraneeana sau africana (Cordoba, Lisabona, Bayonne, Dakar si ST. Tropez). Aceste camere au o suprafat de 25 mp, balcon, pat dublu matrimonial, grup sanitar cu cada, uscator de par, minibar si vedere spre munte.

Cele 3 camere premier king cu influente din orasele Viena, Paris si Cervinia, sunt speciale, acestea au pereti oblici, suprafata de 35 mp, pat dublu matrimonial, baie cu cada, balcon, uscator de par, minibar si vedere spre munte.

Suitele Vin dispun de o suprafata generoasa de 40 mp. Acestea au zona de dormit cu pat matrimonial si zona de relaxare. In numar de 3, pun la dispozitia oaspetilor un balcon, grup sanitar cu cada, minibar, uscator de par si vedere superba spre munti.

Amenajat in stilul chic frantuzesc, restaurantul Arlequine isi asteapta oaspetii pentru servirea micului dejun, acesta avand o capacitate de 40 de persoane. Restaurantul in sine reprezint si o invitatie pentru cei care doresc sa organizeze aici petreceri, zile de nastere sau onomastici.
Salonul se inchiriaza integral pentru evenimente business sau private.

Finalul unei zile excelente se incheie apoteotic, in elegantul salonul Lounge Library. Bauturi fine, tigari de foi si trabucuri rafinate sunt disponibile aici pentru a rasfata cele mai exigente gusturi.
Lounge Library este gandit ca o biblioteca cu fotolii cochete si mobilier din carti. Lounge Library se poate transforma si in meeting room.

Restaurantul QUBE reuneste o selectie excelenta de preparate din gastronomia internationala, de la ciorbe romanesti la paste italienesti, de la fripturi argentiniene pana la salate frantuzesti, acompaniate de o rafinata selectie de vinuri.
Mare parte dintre preparate sunt pregatite la cuptorul Josper.
Pentru a primi o friptura excelenta , nu este suficient ca bucataria restaurantului sa fie dotata cu o carne de calitate. Conteaza foarte mult si cum este gatita, de cine este gatita, dar si cuptorul / gratarul in care este preparata.
Pentru fripturi suculente care sa pastreze toate aromele carnii, s-a inventat un cuptor special, pe numele luii Josper.
Sistemul de cuptoare folosit de Josper e fundamental altceva. Poti sa creezi o temperature de pana la 500 de grade, temperatura pe care o si mentine asa cum este programata.
Dar nu acesta este marele avantaj al lui Josper, ci faptul ca este un cuptor cu carbuni, ceea ce da un gust aparte carnii si reduce la jumatate timpii de coacere, ceea ce inseamna si un timp de servire mai mic.

Lotus SPA reprezinta locul in care turistii au parte de o experienta inedita bucurandu-se de o sauna uscata, hamam, hot tub si multiple masaje.

SPA LOTUS include o zona cu saun uscat cu terapie de sare. Sauna uscata are numeroase beneficii, cum ar fi faptul ca faciliteaza procesele din organism, printre care sinteza de anticorpi, distrugerea bacteriilor si, in consecinta, intarirea sistemului imunitar. Sauna uscata imbunatateste functiile respiratorii (dar nu este recomandat accesul bolnavilor de gripa 0 pentru acestia baia turceasca se va dovedi mai benefica), ajuta la detoxifiere, oxigeneaza si vascularizeaza pielea si are un important rol in relaxarea fizica si mentala.

Hammamul are numeroase beneficii, cum ar fi faptul ca faciliteaza procesele din organism, printre care sinteza de anticorpi, distrugerea bacteriilor si, in consecinta, intarirea sistemului imunitar. Sauna cu aburi este recomandata celor care incearca pentru prima data beneficiile saunei, fiind mai bine suportata comparativ cu sauna uscata.

Hot Tube - Jacuzzi exterior, aflat intr-o superba gradina privata, ferita de ochii trecatorilor. Jacuzzi-ul are numeroase beneficii, cum ar fi rolul deosebit de important in relaxarea fizica si mentala.

SPA LOTUS include o zona cu salon de masaj pentru relaxare, masaj de revigorare sau masaj medical.

Sala de conferinte:
- capacitate: 40 persoane (amenajata in format teatru) sau 20 persoane (amenajata in format ushape);
- ecran de proiectie;
- video proiector;
- flipchart cu pix;
- creioane si coli hartie aferenta desfasurarii activitatii;
- sonorizare;
- microfoane;
- televizor LCD;
- internet WI-FI.

Animalele de companie nu sunt acceptate in unitatea de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie