Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International


Descriere

Facilitati: centru de infrumusetare, parcare gratuita si servicii de spalatorie, restaurant (300 de locuri), video-bar, o cafenea si un internet club.

De asemenea hotelul dispune de Centru de Conferinte care ofera toate conditiile pentru succesul evenimentelor desfasurate in incinta hotelului: mobilier pentru conferinte, asistenta tehnica si suport, acces la internet.

Hotelul ofera clientilor interesati un centru E-business unde pot avea acces la internet in conditii optime.Piscina interioar are un plafon din sticl cu lumin natural, iar oaspeii se pot destinde n cada cu hidromasaj i la sauna umed sau uscat sau se pot bucura de un masaj profesionist la salonul de masaj. Oaspeii se pot antrena n centrul de fitness al hotelului Internaional.
Restaurantul Panoramic are o capacitate de pn la 450 de persoane, restaurantul Tirol asigur specialiti tiroleze, iar Cucina Sofia servete preparate din buctria italian. Putei savura mncruri romneti i internaionale, iar cocktail barul ofer buturi i are o capacitate de 150 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.