Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Cristal, clasificat la trei stele, este situat in Sinaia, in imediata vecinatate a stadionului de fotbal, la o distanta de 3.500 de metri de Manastirea Sinaia si la 5 km de Castelul Peles, si ofera restaurant, restaurant a la carte si Wi-Fi gratuit.

O statie de autobuz se afla la 150 de metri, iar gara este la 4 km de proprietate.
Este locul ideal in care va puteti petrece o vacanta de relaxare sau locul de pornire in excursii si drumetii in muntii Bucegi.

Unitatea dispune de 1 restaurant cu capacitatea de 48 locuri (RESTAURANTUL ESTE TEMPORAR INCHIS), in care va puteti delecta cu produsele bucatariei traditional romanesti, dar si cu produse ale bucatariei internationale, 1 bar si sala de conferinte.

Camerele sunt dotate cu TV color, minibar, cablu TV, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Camerele au TV prin satelit, minibar si unele au balcon cu vedere la munte. De asemenea, se ofera masa. Baile private sunt dotate cu cada sau dus, articole de toaleta gratuite si uscator de par.



Servicii
gratuite: internet wireless, parcare.



Servicii
cu plata: sali de conferinta si petreceri, fax / copiator.

Animalele de companie nu sunt acceptate.
Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa ,,Nicolae Iorga', Parcul ,,Dimitrie Ghica', Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie