Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARPATHIA


Descriere

Info: Hotelul Carpathia a fost renovat integral in luna decembrie a anului 2014 si pune la dispozitia turistilor 70 de camere spatioase, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux, fiind unul dintre cele mai luxoase complexe hoteliere de pe Valea Prahovei.
Camere: Toate spatiile de cazare sunt dotate la standarde internationale si dispun de baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 de programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par. Hotelul are un cadru intim, primitor, unde modernul se impleteste foarte bine cu inalta calitate a serviciilor.
Restaurant: Restaurantul hotelului, avand o capacitate de 150 de locuri, ofera o diversitate de mancaruri rafinate si savuroase, preparate din cele mai proaspete ingrediente.
Facilitati: Locatia dispune de facilitati precum lift, rampa pentru persoanele cu dizabilitati, garaj subteran, centru SPA, restaurant, sala de conferinta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.