Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Levoslav House


Descriere

Villa Levoslav House oferă servicii de cazare și funcționează în fosta reședință a compozitorului și dirijorului Jan Levoslav Bella.

Clădirea, monument istoric, datează din 1840.

Complet renovată și restaurată în 2008, a fost modernizată și reutilată total în vara anului 2021.

Designul interior armonios, sofisticat, include atât rafinamentul și patina secolului al XIX-lea, dar si tendințele moderne de design, confort plus dotările specifice unei vile de 4 stele.

Camerele confortabile,spațioase și luminoase concepute pentru a face oaspeții să se simtă ca acasă, sunt complet echipate cu facilități moderne.

Vă rugăm să luați în considerare că această clădire istorică, construită la sfârșitul secolului trecut, nu dispune de lift, iar accesul la etajele 1,2,3,4 se face exclusiv pe scări.

De asemenea, vă rugăm să țineți seama de faptul că programul recepției este de la ora 08.00 la ora 16.00.

Vă rugăm să rețineți că după ora 16:00 intrarea în vilă se face prin intermediul unui cod de acces, pe care clienții îl vor primi în momentul rezervării.

Vila dispune de doua locuri de parcare private , se pot rezerva în funcție de disponibilitate , cost 100 lei / zi .

Locația centrală a vilei situată în mijlocul centrului istoric al Sibiului(Piata Mare se află la mai putin de 200 de metri), permite accesul ușor la numeroasele baruri, cafenele,restaurantele cu terasă din centrul vechi, dar este și un punct de plecare ideal pentru a explora orașul. La mai puțin de 5 minute de hotel găsiți Piața Mare, Piața Mică, Muzeul Brukenthal, Casa Artelor, Podul Minciunilor, Sala Thalia.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
Wi-Fi
Seif
Fumatul interzis
Monitorizare video zone comune
Monitorizare video exterior
Serviciu privat Check-in / Check-out
Monitorizare video 24h
Recepție
Serviciu curățenie
Alarmă
Alarmă fum
Aer condiționat
Acces pe bază de cartelă