Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE DIAMOND BEACH RESORT - Saptamana de aerobic cu Sharm!


Descriere

“Saptamana de aerobic cu Sharm!” by Cocktail Holidays & Liliana Radu (instructor de aerobic si dans sportiv) Un program unic si diferit pentru pasionatii/pasionatele de miscare, muzica, plaja, mare si soare! Instructoarea Liliana Radu ne va insoti pe parcursul saptamanii de aerobic in Sharm el Sheikh cu antren, zambete si voie buna! Kindly be informed that as a part of quality improvement action plan for our hotel, we will start as of 01.03.2017 Rooms renovation in our hotel. 1. Project name: Rooms Renovation . 2. Duration: from 01.03.18 till 31.05.2018 3. Working hours: From 09:00 till 17:00 4. Location: Building No.10 5. Alternatives of closed facilities: All other buildings . 6. Noise affection: Low, no heavy machines will be used; 7. How the area will be enclosed / secured: areas will be closed for guests, and isolated with a fence. Thank you for understanding. Descriere Program
“Saptamana de aerobic cu Sharm!” by Cocktail Holidays & Liliana Radu (instructor de aerobic si dans sportiv) Un program unic si diferit pentru pasionatii/pasionatele de miscare, muzica, plaja, mare si soare! Instructoarea Liliana Radu ne va insoti pe parcursul saptamanii de aerobic in Sharm el Sheikh cu antren, zambete si voie buna! Liliana este o persoana foarte energica, creativa si nu in ultimul rand pozitiva si abia asteapta sa lucreze cu voi intr-o destinatie atat de minunata precum Egiptul! Veti beneficia zilnic de pogram alternativ bine structurat pe parcursul unei saptamani: • Aquagym • Aerobic • Fit Ball • Dans (cha cha, samba, salsa) Programul exact se va primi cu o saptamana inainte de plecarea in excursie! Fiecare persoana va dispune pe perioada sejurului de cate o saltea si o minge pentru a putea lucra exercitiile propuse de Liliana Radu!Nivelul cursurilor este atat pentru incepatori cat si pentru persoane experimentate. Durata unui curs este de aproximativ 50 minute. Veti beneficia aproape zilnic de 2 sedinte in functie de programul turistic de la fata locului. La sfarsitul vacantei veti sarbatori reusitele saptamanii cu o iesire intr-unul dintre cele mai in voga cluburi din Sharm el Sheikh, savura un cocktail si exersa dansurile invatate! Scopul acestei saptamani de aerobic este in principal relaxarea corpului si a mintii intr-o destinatie exotica si inlaturarea stresului cotidian! Veti avea posibilitatea sa socilizati cu persoane care apreciaza sportul in natura, muzica si evident, calatoriile! Liliana Radu este instructor de aerobic de 20 de ani si a facut dans sportiv de performanta. Va enumeram realizarile si certificarile Lilianei: • Dans sportiv: Campion National cu echipa la sectiunea standard • Dans sportiv: Vicecampion National la sectiunea latino • Certificat recunoscut de Federatia Romana de Gimnastica • Antrenor de gimnastica aerobica cu experienta de peste 20 de ani • Antrenor personal gimnastica si cursuri de dans • Clase predate pana in prezent: step aerobic, gimnastica aerobica, step coregrafie, aerodance, fit ball, dans sportiv, aquagym. Si nu in utimul rand, Cocktail Holidays va asigura ca Liliana este foarte placuta si are simtul umorului!Nu uitati ca viata este un cocktail de trairi! Va asteptam cu drag sa faceti parte din echipa “Saptamana de aerobic cu Sharm!”

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.