Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA CLUB SHARM EL SHEIKH


Descriere

Foarte bine 8,1 Booking.com Situat in zona Shark's Bay, Sharm El Sheikh, la o distanta de 6 km de aeroport si la 20 km de golful Naama Bay, pe malul marii.Localizare:
Hotelul este localizat intr-o zona faimoasa pentru frumusetea naturii si peisajele superbe. Dispune de o plaja privata de 700 metri lungime si ofera vedere la insula Tiran.

Spa & Welness:
Sala de fitness complet echipata, centru SPA, masaje, sauna, baie cu aburi, baie turceasca, salon de infrumusetare.

Drinks & Food:
Turistii se pot bucura de un sistem All Inclusive cu servicii si facilitati la cele mai inalte standarde. In cadrul resortului sunt disponibile mai multe baruri si restaurante care vor asigura o experienta unica pentru fiecare turist.

Sport si Divertisment:
Plaja privata intinsa, piscine pentru adulti si pentru copii, centru SPA, kids club, programe de entertainment, terenuri de fotbal si tenis, voley, tenis de masa, centru de scufundari.

Website:
http://seaclubresort.seagroupresorts.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Turistii au la dispozitie baruri, restaurante, piscine, plaja privata, programe de entertainment, kids club, centru SPA.