Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GRAND SHARM


Descriere

Web page:
http://www.royalgrandsharm.com

Spa & Welness:
Hotelul ofera facilitati precum sauna, bai cu aburi, masaj sau jacuzii, si alte posibilitati de relaxare.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 3 restaurante, restaurantul Caravanserai oferind o gama variata de preparate din bucataria locala, restaurantul La Seppia oferind preparate din bucataria locala si internationala, si un restaurant langa piscina. In cadrul resortului gasim si 4 baruri, unul cu specific egiptean.

Sport si Divertisment:
In cadrul resortului gasim un teren de tenis, o sala de snooker si biliard, facilitati pentru praticarea unor sporturi precum volei, tenis de masa, aerobic, boccia, darts, polo pe apa si alte sporturi acvatice.

Localizare:
Royal Grand Sharm este un hotel de 5 stele situat in Egipt, la marginea platoului Om El Seid, pe malul Marii Rosii aflat chiar pe plaja, la 20 de minute de mers cu masina fata de aeroportul international Sharm El Sheikh si la 10 minute de mers cu masina de cel mai apropiat oras Naama Bay. Totodata, marele centru comercial Il Mercato si bine cunoscuta Disco Dolce Vita sunt la 10 minute de mers pe jos de complex.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.