Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS BEACH RESORT


Descriere

Localizare
Hotelul Reef Oasis Beach este situat in Sharm El Sheikh, in zona Om El Seed, pe malul marii, la doar 8 km fata de zona cu restaurante si magazine din Na'ama Bay. Aeroportul international din Sharm este la 14 km.

Site web
http://www.reefoasisresorts.com/en/Reef_Oasis_Beach_Resort/About/5/125

SPA & Welness
Centrul SPA cuprinde: 1 jacuzzi in aer liber, 1 piscina interioara cu Jacuzzi, 2 bai de aburi, tratamente de infrumusetare, salon de masaj, tratamente faciale.

Drinks & Food
Restaurantul principal “La Citadel” are o capacitate de 350 locuri, fiind deschis pentru mic dejun (7-10), pranz (12-15) si cina (19-22). Turistii au posibilitatea sa ia masa si la unul din restaurantele a la carte: “All Inclsuive”, deschis intre orele 19-23, cu specific Italian “La Gioconda”, “Moonlight”, cu specific indian “Mahraja” si cu specific Asiatic “Ginza”. Cocktail-uri racoritoare si bauturi clasice ii asteapta pe turisti la cele 8 baruri din incinta resortului.

Sport si divertisment
Turistilor le stau la dispozitie aquapark, cu o zona dedicate copiilor, teren de fotbal si 2 terenuri de tenis, 11 piscine exterioare, 1 piscina incalzita, sala de fitness, spectacole cu muzica orientala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.