Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA VISTA GARDEN RESORT


Descriere

Web page:
http://www.lagunavistasharm.com/

Spa & Welness:
Hotelul dispune de SPA oferind tot felul de programe destinate relaxarii: masaj, sauna, jacuzzi, o piscina incalzita dar si un salon de infrumusetare .

Drinks & Food:
Hotelul dispune de un restaurant principal si alte 4 restaurante: Habiba Main Restaurant( cu vedere la laguna si insula Tiran, aici se poate servi micul dejun, pranzul si cina), Which Way Restaurant (chiar langa plaja, aici poate fi servit pranzul si cina), Dua Dua Restaurant (restaurant a la carte cu specific italian), Pataa Seafood Restaurant (restaurant a la carte unde se serversc fructe de mare, la pranz cat si la cina), 7 baruri: Pool Bar, Lobby Bar, Cave Bar, Wet Pool Bar, Relaxing Pool Bar, Beach Bar, Pataya Beach Club. In zona hotelului se regasesc de asemenea Burger King, Mc Donalds si cafeneaua Hard Rock.

Sport & Divertisment:
Principalele modalitati de petrecere a timpului liber sunt asigurate de: teren de tenis, teren de fotbal, tenis de masa, biliard, sporturi nautice (scufundari, snorkelling, etc), sauna, sala de fitness, animatori, club de noapte/DJ.

Localizare:
Hotelul este situat în stațiunea Sharm El Sheikh, Egipt, la doar 10km de aeroportul international Sharm El Sheikh – hotelul are plaja privata si se afla la 30km de centrul vechi al orasului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.