Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROTANA RESORT


Descriere



Localizare:

Hotelul se află la 8 km de aeroportul internațional Sharm El Sheikh și la cateva minute de centrul golfului Na'ama, cu acces ușor la numeroasele atracții turistice din regiune.

Situat idilic la malul Marii Rosii, Grand Rotana Resort & Spa de 5 stele, inconjurat de un peisaj tropical cu peste 2000 de palmieri, cascade si gradini amenajate, este un hotel luxos, dotat cu tot ce este necesar pentru a satisface toate pretentiile clientilor sai.

Facilitati hotel:

Resortul pune la dispozitie receptie 24h, lobby, Wi-Fi, camera pentru bagaje, centru pentru schimb valutar, restaurant principal cu menu bufet, restaurante a la carte, baruri, centru Spa, masaj, hammam, sauna, baie de abur, sala de fitness, cabinet medical, salon de infrumusetare, mini-club cu piscina pentru copii, magazine, piscina olimpica stil laguna, teren de tenis, biliard, tenis de masa, aerobic, programe de divertisment, magazine, centru pentru sporturi nautice, plaja privata.

Facilitati camere:

Complexul oferă 526 camere si apartamente de lux, în plus 9 vile Royal cu piscine private.
Fiecare cameră luminoasă și aerisită este doatata cu TV / satelit și facilități pentru ceai și cafea, balcon / terasa, uscator pentru par, aer conditionat, mini-bar, telefon, seif, baie privata cu cada /dus si produse cosmetice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie