Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND ROTANA BEACH RESORT & SPA


Descriere

Web page:
https://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/egypt/sharmelsheikh/grandrotanaresortandspa

Spa & Welness:
Turistii se pot bucura de numeroasele facilitati oferite de centrul spa care este compus din zone de relaxare, 9 camere de tratament ce ofera o multitudine de tratamente faciale si corporale, camere de masaj, piscina, sauna, camera cu aburi.

Drinks & Food:
Grand Rotana Beach Resort & Spa le ofera turistilor mai multe optiuni pentru a lua masa, cele 4 restaurante, 4 baruri, pubul si cafeneaua, localizate atat in interior cat si langa piscina, reprezentand cadrul perfect pentru a se bucura de gama variata de preparate locale si internationle si bauturi puse la dispozitia acestora.

Sport & Divertisment:
Hotelul dispune de piscina pentru adulti, terenuri de tenis, un centru de scufundari, unde turistii pot lua lectii de la personalul specializat sau pot participa la excursiile organizate la recifurile de corali. Se pot mentine in forma la centrul de fitness si mai pot juca ping pong, sah si biliard.

Localizare:
Grand Rotana Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele, situat in Shark’s Bay, pe plaja, la o distanta de 7 km de Naama Bay si 8 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.