Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PLAZA RESORT


Descriere

Grand Plaza Resort este localizat pe plaja in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh, la 8 km de aeroport si 19 km de golful Naama Bay. Drinks& Food:
Hotelul dispune de restaurante a la carte ce ofera preparate traditional-egiptene, orientale, italienesti, fructe de mare. Pentru turistii ce doresc sa se relaxeze la piscina, Luna Bar si Nino Bar ofera o gama variata de cocktail-uri, bauturi racoritoare si muzica.

Sport & Divertisment:
Turistii pot beneficia de 4 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii, sali de billiard, fitness, gimnastica, terenuri special amenajate pentru tenis, volei, fotbal, sau baschet.

Localizare:
Hotelul este situat in Peninsula Sinai, la 3 minute de mers pe jos de plaja. Principala atractie este golful Na’ama, aflat la 19 km de hotel. Aeroportul International Sharm el Sheikh se afla la 8 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele sunt mobilate modern oferind confortul necesar si dispun de baie, uscator de par, wi-fi, telefon, televizor cu programe internationale