Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ecotel Dahab Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Dahab, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Sharm El Sheik (SSH), distanța este de aproximativ 100 de km.

Dotări

Cele 218 camere sunt împărțite pe 2 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Resortul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Complexul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj (contra cost) sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Centrul de afaceri oferă sprijin pentru afaceri și un proiector.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon sau o terasă se găsește în majoritatea camerelor. Camerele au un pat „King size”. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În băi se găsește un uscător de păr. Se oferă spre rezervare 2 camere adaptate pentru scaun rulant.

Sport/divertisment

În exterior sunt disponibile 3 piscine. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Resortul oferă un program foarte cuprinzător de sporturi în aer liber, cu tenis, volei de plajă, volei și baschet, iar contra cost călărie. Clienții pot practica diverse sporturi de apă, printre care aerobic în apă și aqua-fitness. Contra cost se oferă snorkelling. Locul de cazare oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. o sală de fitness, gimnastică și aerobic, iar contra cost biliard și un joc de darts. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun continental de la bufet sau à la carte garantează o zi bună de dimineață. La amiază și seara se poate alege între mese de tip bufet, meniu fix și à la carte. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Complexul acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie