Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Restortul Dahab este localizat in Egipt, sud estul Peninsulei Sinai, statiunea Dahab - Sharm El Sheikh. Resortul se afla la o distanta de 200 m de plaja, 500 m de statia de autobuz, 5 km de centrul orasului, 87 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 140 km de Aeroportul International Taba.

Drinks& Food
Hotelul dispune de un restaurant principal (Mirage), care serveste si meniuri speciale pentru diferite diete la cerere dar ofera si posibilitatea de a lua micul dejun sau cina. Restaurantul Neptune serveste feluri de mancare cu specific egiptean si italian. La restaurantul Portofino turistii se pot bucura de felurile delicioase atent preparate cu specific italian. De asemenea turistii pot savura bauri alcoolice, cocktail-uri racoroase si gustrari simple in cadrul a trei bauri localizate pe plaja si la hotel.

Sport & Divertisment
Pentru relaxarea si destinderea turistilor, hotelul pune la dispozitie o plaja privata, volei pe plaja, centru diving, windsurfing, snorkeling, piscina in aer liber pentru adulti, teren de tenis, masa de biliard si de tenis, centru fitness si servicii masaj.

Website:
http://dahabresorteg.com/home/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camerele din cadrul hotelului dispun de terasa/balcon cu vedere la gradina, birou si internet WiFi de mare viteza.