Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL SEA WATER WORLD SSH


Descriere



Localizare:

Hotelul este situat pe plaja, in Nabq Bay, la 15 min distanta fata de aeroportul din Sharm El Sheikh si la 25km distanta de Golful Naama. Amplasat pe o plaja frumoasa cu nisip, proprietatea, cu servicii excelente se cazare si masa, pune la dispoziție diverse facilități de agrement cu o gamă larga de activități pentru petrecerea unei vacante desavarsite.

Facilitati hotel:

Resortul detine receptie 24h, lobby, Wi-Fi, gradina, terasa, camera pentru bagaje, 3 restaurante, baruri, cafenea, centru de schimb valutar, centru de afaceri, Aqua Park, sala de fitness, centru Spa, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, salon de infrumusetare, mini-club pentru copii, servicii de spalatorie si curatatorie, magazine, centru pentru practicarea sporturilor de apa, teren de tenis, biliard, parcare gratuita, servicii medicale, parcare proprie.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 376 de camere, toate elegant amenajate si moderne, prevazute cu balcon/ terasă, mini-bar, aer condiționat, TV LCD/satelit, telefon, seif, baie cu produse de toaleta,

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie